mandag 22. august 2011

Nytt sengeteppe

Soverommet mitt er det rommet i huset som står nederst på prioriteringslisten. Jeg liker å kunne ha døren åpen uten å skamme meg, og syntes det er mye deiligere å legge seg i et ryddig rom. Men desverre blir det ofte satt til siden, og ting blir midlertidig stuet inn her. Innimellom har jeg meg en ryddings. Vi tilbringer store deler av livet vårt på soverommet, så kanskje det burde stått høyere oppe på listen?!



Sengeteppet er fra Princess, og har stått på ønskelisten lenge. Heldigvis var jeg akkurat ute i siste liten, for jeg måtte ringe flere butikker før jeg fant en butikk som hadde ett dobbelt sengeteppe igjen *lykke*.  


Da ble det to innlegg idag, flinke meg :) Ønsker deg en fortsatt fin uke. Imorgen skal jeg for første gang levere Lykkeliten på skolen, for så å dra på jobb alene. Jeg tror Lykkeliten har hatt en fantastisk skolestart. Da hun stod i dusjen før leggetid igår, sang hun for full hals i over en time. Flere av sangene hadde hun lært idag, og jeg hadde ikke hjerte til å bryte opp. Heldigvis ble det etterhvert slutt på varmtvannet *ler*.





- Jeanette -


3 kommentarer:

  1. For et flott soverom, deilig farge på veggen!
    Skulle ønske mitt var like fint, men spørs om jeg hadde kommet meg ut av det da....:)

    SvarSlett
  2. hei lurer på hvilken farge det er på veggen på soverommet, den va akkurat slik jeg kunne tenke meg??

    SvarSlett