søndag 13. november 2011

Ukyldig julefølelse

Kulde, levende lys, snø, spenning, forventninger, julekaker, hemmeligheter og venting. 
Jeg elsker ventetiden mot julen, og jeg elsker å se forventningene gjennom et barns øyne. Spenningen og gleden. Det å åpne en luke på kalenderen hver dag og glede seg slik til jul at man ikke får sove. 

Jeg har store forventninger til desember måned, med både bursdag, Londontur og jul i vente. Det kommer til å bli en hektisk måned, og jeg skjønner at her må det planlegging til for å få alt gjort. 
Men en ting er sikkert - jul blir det.


Julefølelsen har sneket seg litt inn allerede. Et reinsdyr, levende lys og noen kongler er alt som skal til. No venter jeg bare på snøen og kulden. 

Et bittelite juletre stod også og ropte på meg da vi var på Ikea forleden, og en lyslenke er hengt opp i spisestuen. Naboene som går forbi lurer sikkert - jeg ser på det som uskyldig julepynt

Ønsker deg en flott dag der ute

- Jeanette -


5 kommentarer:

 1. Tommelen opp for tidlig pynting! Jula raser så fort avsted at det gjelder å begynne litt tidlig;) Elsker de Holmegaard-lyktene! Håper julenissen får med seg det...:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Hei, så fin lykt :-) Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 3. Det reinsdyret er bare elsk! Jeg har set på det selv såå mange ganger og nå overtalte du meg..

  Den lyslykta har jeg og og jeg bare elsker den!

  Ønsker deg en finfin tirsdag.
  Klemklem

  SvarSlett
 4. Jeg så et bilde av hvite tulipaner og link til din blogg. Jeg elsker hvite tulipaner. Jeg fant Båtveien, og bloggen din er en fryd og en glede. Jeg legger meg til som følger, og jeg krysser fingrene for at Rema her i Bergen også kan tilby tulipaner.

  Ha en god tirsdagskveld! :))

  SvarSlett
 5. Hei Jeanette!
  Så koselig blogg du har. Jeg sittet og rullet meg ned over og sett at vi er glad i veldi mange av de samme tingene. Liker veldig godt alt jeg ser og foe en flott liten jente du har.

  Jeg legger meg til som følger her hos deg.

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett