lørdag 24. september 2011

Åpen brannstasjon

Tiden strekker ikke til etter at Lykkeliten begynte på skolen, og det går litt tid mellom innleggene. De siste lørdagene har Lykkeliten vært i bursdag til skolevenninner, og idag var ingen unntak. Planen idag var egentlig å gå på interiørmessen, men både Lykkeliten og jeg var så sliten at vi ikke orket å stå opp tidlig. Glad er jeg for det no, da vi heller dro på åpen brannstasjon. 


 Vi valgte å besøke den lokale brannstasjonen, hvor barna selv kunne få slukke brann, kjøre firhjuling, prøvesitte ordentlige brannbiler, delta i spørrekonkurranse samt få gratis valfler & pølser.   Lykkeliten som egentlig ikke ville besøke brannstasjonen storkoste seg, det gjorde mor og onkel også :)No står kosekveld med Lykkeliten på planen; popcorn og film i sengen. Passer meg utmerket å tilbringe lørdagskvelden slik med Verdens beste.

- Jeanette -


3 kommentarer:

 1. Vilken söt tjej du har. Gillar hennes söta glasögon!

  kram CC

  SvarSlett
 2. Du er fin du :) Det er nok derfor Jesper er så glad i deg, personligheten strømmer gjennom øynene :) ønsker deg og din prinsesse en fin kveld, heldigvis er solen på vei :) Hilsen prikkeJesper sin mamma :)

  SvarSlett
 3. Brillene til jenta di er bare helt fantastiske! Hilsen en ny følger som skulle ønske at hennes barndoms briller hadde vært brøkdelen så fine :)

  SvarSlett