tirsdag 26. juli 2011

Snart hjemme ...

Da går desverre roadtrippen mot slutten. Onsdag tar vi båten fra Hirtshals - Kristiansand, hvor vi kanskje blir et par netter. Vi startet ferien forrige mandag i Sandnes hvor vi besøkte Kongeparken. Videre gikk turen gjennom Sandefjord - Strømstad - Gøteborg - København og Flensborg. Vi har de to sista dagen vært så heldige å få låne et flott hus i Bredebro, som ligger 40 min fra grensen til Tyskland. Huset har eget barnerom og hage med trampoline, og Lykkeliten storkoser seg.


Planen var å besøke både Liseberg & Legoland, men Lykkeliten har fått "parkskrekk" og nekter. Både Kongeparken & Bonbon land ble en fiasko, med en liten jente som ikke ville ta noen karuseller. At det regnet begge dagene gjorde heller ikke opplevelsen noe bedre, så det blir nok en stund til jeg tar Lykkeliten med i en fornøyelsepark igjen. Istedenfor har vi kost oss med shopping & dyrepark i København, snopeshopping på grensen, trampolinehopping, cola & kake på cafè, sene late kvelder, mye god mat og lange bilturer med film & høy musikk. 

Imorgen setter vi oss igjen i bilen for å kjøre mot Hirtshals. Båten går kl 12:00 onsdag, så vi ønsker bo litt nærmere siste natten. Planen var egentlig å dra i Legoland, men det blir vel en siste shopping før vi kjører mot Norge.


Ønsker deg som er innom en flott uke. Her i huser har vi fortsatt 3 uker ferie som skal nytes. 

- Jeanette - 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar