torsdag 26. januar 2012

Bare rett innom

... for å ønske deg en riktig god helg. 

Har fått litt tilbakemelding på at jeg blogger for lite, men jeg rekker bare ikke over alt for tiden. 


Hadde store planer om å få tatt litt bilder i helgen, men da en god venn lurte på om å få låne kameraet kunne jeg ikke si nei. Bloggen kan vente. Har endelig fått ryddet litt i skapene og fått en oversikt over hva jeg egentlig har, noe som resulterte i litt bytting og flytting på vaser & lysestaker. Jeg har så lyst å ha så mye mer framme enn hva som er fint, og måtte derfor bytte litt rundt på ting. 
Snakk om luksusproblemer, og ennå er ønskelisten lang !!!





- Jeanette -








søndag 15. januar 2012

Årets første,

.... men fjorårets siste bursdagsselskap ble holdt idag. 
Lykkeliten fylte 6 år like før jul, men grunnet julestress & Londontur ble klassefesten flyttet til nyåret.




10 jenter & en gutt var idag samlet for å feire Lykkeliten. Mor ville egentlig feire dagen på Lekeland, men etter myyyye overtaling fra Lykkeliten fikk hun viljen sin. 



Jeg valgte å gjøre det enkelt, med masse farger, hatter, egne fargestifter slik at de kunne tegne på bordet, boller & bursdagskake med lys. Ofte stresser jeg mye uten grunn, da det enkle som oftes er det beste. Barn er ikke så kravstore, og ikke spiser de mye heller. Det var heller lek og moro som stod på planen deres.





God ukestart ønskes fra meg til deg

- Jeanette -




Etterlengtet innlegg ....

... soverommet!

Som jeg tidligere har skrevet har soverommet vært under "oppussing". Veggene er blitt malt i en lys grå farge, morgendis, og jeg har fått ny seng. Stigen er malt i en gråblå farge, gustaviansk blå. En utrolig behagelig og flott farge som jeg har forelsket meg helt i. 



 I rammene over sengen kommer det svart/hvitt bilder av Lykkeliten. Ennå er rommet veldig sterilt, men jeg håper og tror at bilder i rammene vil hjelpe litt på. Noen hvite lette gardiner som vil myke opp rommet, står også høyt på listen.

Et vakkert & behagelig soverom som skaper ro er viktig for meg. Her kan jeg trekke meg tilbake etter en tøff dag, krype godt under dynen og lese en god bok. 





Ønsker deg en god mandag, måtte dagen bli fin.

- Jeanette -


søndag 8. januar 2012

Vårens fargenyanser

Til jul & bursdag fikk jeg ny etterlengtet seng av mine foreldre. Men før sengen kan flytte inn må rommet males. Dermed er helgen blitt brukt til å finne den riktige fargen til drømmesoverommet. 


En liten titt på inspirasjonsbildene fra Tine K vår - og sommer kolleksjon sier at de duse fargenyansene som hvitt, beige og blåtoner er vårens farger. Forsiden til det nyeste rom123 er også preget av de samme fargenyansene. Behagelige og rolige farger som jeg liker veldig godt. 


 All Foto: Tine K
Jeg ønsket en moderne & tidløs farge, som samtidig var tidsriktig. En farge som skaper en "stille luksus" og god harmoni. Jeg ønsket et vakkert og rolig rom, med en stor seng som jeg kan krype ned i hver kveld. 

Jeg håper jeg no har valgt riktig farge, og at resultatet blir så bra som jeg forestiller meg. Kanskje blir soverommet mitt nye favorittrom i huset. 





Ønsker deg som er innom en riktig så flott søndag videre


- Jeanette -


onsdag 4. januar 2012

Wik & Walsøe

Bursdag er gøy, uansett alder. Jeg elsker pakker, og til 30 årsdagen min fikk jeg mye fint.
Fra de skjønne kollegaene mine fikk jeg to lyslyker fra Wik & Walsøe.
En nydelig serie jeg aldri kommer til å gå lei.



 Alven symboliserer drømmer, håp og troen på det umulige. De er livsglade og oppfører seg edelt. Alven er naturens engler; smarte og sterke hjelpere for menneskene og jorden.   

Lysskålen er fantastisk nydelig med sin gjennomsiktighet når man har tent lys i den. Alle produktene er håndlaget, og hver eneste Wik & Walsøe gjenstad er derfor helt unik. 
Nydelig symbolikk og nydelig porselen. 






- Jeanette -


MIN dag ...

... idag. 

Idag fyller jeg 30 år, og jeg har både fått gaver, blomster på døren og bursdagssang fra skjønne små barn. Det er fantastisk å ha bursdag med så mange gode venner rundt seg, og alder er bare et tall !!!!


De nydelige tulipanene hang på døren da jeg kom hjem fra jobb, og er fra to skjønne venninner.
Ennå er kvelden ung, og jeg gleder meg ...  





Fortsatt god kveld og godt nyttår til deg. Lenge siden forrige innlegg, men jeg håper det skal bli bedre.
 Jeg har ikke lagt ned bloggen, er bare litt fraværende for tiden.

- Jeanette -