fredag 29. april 2011

Tiden går ikke - den kommer

I sommer fant jeg en liten skatt i Spania, nærmere bestemt i den en gamle landsbyen Guadalest, som ligger i fjellene utenfor Benidorm. I en av de små suvenirbutikkene hadde de flere klokker i ulike farger & fasonger, men da jeg så denne klokken ble jeg helt forelsket. Jeg visste ikke om den ville passe inn i interiøret mitt - men jeg visste at jeg måtte ha den.


No henger klokken i gangen, og det er det første du ser når du kommer inn inngangsdøren. Med tiden er jeg også blitt avhengig av denne klokken, og da spesielt om morgenen når hvert sekund teller.  



Ønsker deg en solfylt helg med sol, latter & glede.




tirsdag 26. april 2011

Striper

Jeg elsker striper, og aller helst svarte & hvite striper. Jeg elsker også det gule innslaget i alt det svarte & hvite. Det gir en spennende look. Foreløpig har jeg kun svart/hvitt oppe, nede går det helst i hvitt. Men no ønsker jeg meg ett svart og hvitt stripete plastteppe fra House Doctor til gangen. Jeg har endevendt internett, uten noe hell. Er det noen der ute som vet hvor jeg får tak i et slikt teppe???



Håper noen kan hjelpe, setter pris på alle tilbakemeldinger.




Ønsker deg en fortsatt fin dag, hilsen Jeanette !

mandag 25. april 2011

LYKKEdag

Da var påsken over, og Lykkeliten og jeg har hatt en fantastisk siste påskedag med gode venner. Imorgen innhenter hverdagen oss igjen - og selv om det er godt med ferie, er det alltid godt å komme tilbake til det normale.


For en lykkedag
full av solskinn
full av latter
full av smil
full av smil

For en lykkedag
full av venner
full av fregner
full av bær
blå blå bær

Forglem meg ei
selv om dagen er over
selv om solen er søvnig og sliten
Forglem meg ei
selv om blomstene sover
jeg er her selv om jeg er bitteliten

Nå har dagen blitt kveld
full av måneskinn
full av stjerner
full av natt
så god, god natt

Tekst  av Christine Sandtorv
fra cd’en Stjerneteller.



 
Ønsker deg en god start på uken !!!

lørdag 23. april 2011

Siste påskedager ...

Da går påsken mot slutten, og imorgen vender vi nesen hjemover mot Bergen. Vi har hatt noen fantastiske dager her på Geilo, med SOL, påskesnop, pinnekjøtt, lange turer, koselige antikk & interiørbutikker og hyggelig selskap. Men om jeg skal være helt ærlig, så gleder jeg meg  til å reise hjem. Ikke fordi ferien er over, men fordi jeg skal plukke med meg Lykkeliten på vei hjem. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å treffe henne igjen. Holde rundt henne og fortelle hvor mye jeg elsker henne. Mandag skal vi bare kose oss og være glade for at vi har hverandre.



Hvis du ikke får barn, blir du syk av lengsel. Får du barn, blir du syk av bekymring.
                                                                                                                        


Ønsker deg en fortsatt god påske !

tirsdag 19. april 2011

Herlig påske

I dette øyeblikk sitter jeg i en koselig leilighet på Geilo sammen med familien, og nyter livet med sol, late dager, påskesnop og god mat & drikke. Det er godt å komme seg vekk, koble helt av og bare samle krefter. Lykkeliten er hos pappaen sin denne påsken, og jeg savner henne hvert sekund. Jeg klarer ikke å la være å tenke på alt hun går glipp av, alle minnene vi skulle ha skapt sammen og ikke minst alle bildene jeg skulle ha tatt. Hun har allerede vært i Stavanger i en uke, tatt fly alene og kost seg hos tante, og det at hun allerede har vært borte fra mammaen sin i 12 dager gjør savnet sterkere. Men neste påske, da skal vi kose oss sammen!


Håper du har en fin påske uansett hvor du er, finværet er heldigvis med oss!



Påskeklem fra Jeanette


søndag 10. april 2011

GULT

Fargene skifter fort her i heimen, og på en uke har jeg gått fra svart/hvitt - fargerikt - svart/hvitt & gult. Jeg liker den enkle stilen med innslag av en farge, og gult e jo veldig kult.
Passer fint til påsken gjør den og. 



 



Ønsker deg som er innom en flott uke, endelig er våren her !!!


mandag 4. april 2011

Zara som nettbutikk

Endelig har Zara kommet med nettbutikk, og de har sååå masse fint. Blir helt blendet av den nydelige barnekolleksjonen deres. I Båtveien liker vi Zara, og til jul hadde morfar handlet de fleste julegavene til prinsessen på Zara i Spania (etter langt liste fra mor). Bare håper det snart kommer en Zara butikk her i Bergen for oss Vestlendinger også.

Har laget meg en liten ønskeliste til prinsessen *drømme drømme*

Bilder lånt fra Zara


Ønsker deg en fortsatt fin kveld/natt !!!



lørdag 2. april 2011

Velfortjent kveld ....

Den store vaskedagen er over - og jeg kom i mål. Ting er stuet vekk, sengetøyet er vasket & gulv, kjøkken og alle rene overflater skinner. No har jeg landet i sofaen, og kommer nok til å bli der til ....

.... jeg velfortjent skal legge meg i nyvasket sengetøy!
Jeg gleder meg!!!!




Fortsatt god helg ønskes !!!!!



Den store vaskedagen

Da var det endelig helg - med tåke & regn!
Denne helgen har jeg barnefri, og jeg skal ta tilbake kontrollen i huset. Jeg ligger flere uker på etterskudd, det er til å bli sprø av. Idag skal jeg vaske gulv, klær, sengetøy, kjøkken, bad og det som kan vaskes.

Egentlig pleier jeg å kjøpe blomster som belønning etter at jeg har vasket huset, og egentlig pleier jeg å ta helgevasken på torsdager. Men slik ble det ikke denne helgen. Og egentlig var det vel prinsessen som ville ha disse påskeliljene. Det var også prinsessen som ville ha dem i lena skålen. Og jammen ble det ikke fint, en artig vri.


Kanskje har jeg en liten jente med grønne fingre, for det har ikke jeg. Blir spennende å se hvor lenge påskeliljene holder seg.



Ønsker deg en fabelaktig helg !!!!